Σε φιλάει περισσότερο… όλο και πιο συχνά… σε όλο το σώμα… και με μεγαλύτερη διάρκεια
Το φιλί είναι ίσως η πράξη περισσότερο από όλες που δείχνει το βαθμό οικειότητας και το πάθος που μοιράζονται δυο εραστές. Όταν ένας άντρας φιλάει συχνά μια γυναίκα δείχνει πως έχει συναισθήματα για εκείνη. Το να σε φιλάει παντού κατά τη διάρκεια της πράξης και αυτά τα φιλιά να είναι μεγάλης διάρκειας και παθιασμένα θέλει να σου δείξει πως απολαμβάνει καθετί πάνω σου.

Δε βιάζεται
Ένας εγωιστής εραστής ή ένας άντρας που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη σωματική του ικανοποίηση δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά. Ίσως να κάνει αρκετά για να σε διεγείρει και μέχρι να είσαι έτοιμη για τη συνεύρεση, αλλά μέχρι εκεί. Ο άντρας που σου δίνει χρόνο και προσοχή τόσο στα πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την απόλαυση σου. Αυτός είναι ο άντρας που ερωτεύεται.

Θέλει να ανακαλύψει νέα πράγματα με σένα
Όταν ένας άντρες δεν ασχολείται μόνο με ένα σημείο του σώματός σου, αλλά προσέχει τι σου αρέσει σημαίνει πως η χημεία σας στο κρεβάτι είναι εξαιρετική. Όταν σε ρωτάει τι σου αρέσει, αν θα ήθελες να σου κάνει αυτό ή το άλλο δείχνει πως περνάει τόσο καλά μαζί σου στο ερωτικό κομμάτι που θέλει να νιώσεις και εσύ ακριβώς έτσι.

Σε αγγίζει παντού για να βρεις τις ερωτογενείς σου περιοχές
Ένας γενναιόδωρος εραστής ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη σωματική σας ένωση, αλλά προσπαθεί να δώσει άλλο νόημα στις επαφές σας. Όταν ο σύντροφός σου προσπαθεί να βρει τις ερωτικές σου περιοχές και όταν τις βρίσκει ασχολείται με αυτές τότε έχει έναν σύντροφο και όχι ένα sex buddy.

Mαζί σου είναι χαλαρός
Όταν μετά το τέλος της επαφής σας χαλαρώνεις στην αγκαλιά του και εκείνος γελά με τα αστεία σου, σημαίνει πως απολαμβάνει την παρέα μαζί σου. Αν η σχέση σας ήταν καθαρά σεξουαλική οι αγκαλιές και τα πειράγματα δεν είναι στις υποχρεώσεις κανενός. Αν λοιπόν μετά το σεξ δεν ντύνεται για να φύγει αμέσως σαν κυνηγημένος τότε σημαίνει ότι σε θέλει ακόμα όταν φοράς τα ρούχα σου!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ