Τι έχουν δείξει 20 έρευνες για το σεξ…!

20.Οι μισοί από εμάς είχαν σχέση της μιας βραδιάς ενώ ταξίδευαν

Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνεις ένα one-night stand ενώ ταξιδεύεις. Σύμφωνα με μία έρευνα του HostelBookers.com, που είχε ως δείγμα 11.000 ταξιδιώτες, το 51% των ανδρών και το 41% είναι πιο πιθανό να έχουν σχέση της μιας βραδιάς ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Το 16% από αυτούς μάλιστα απάτησε το σύντροφό του ενώ ταξίδευε. Επίσης, το 43% είχε σεξουαλικές σχέσεις με το ίδιο άτομο παραπάνω από μια φορά.

19.Οι άνδρες με περισσότερα κιλά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ

Σύμφωνα με μία έρευνα, όσο πιο πολλά κιλά έχεις, τόσο περισσότερο αντέχεις στο σεξ. Οι άνδρες με περισσότερα κιλά αντέχουν μάλιστα κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά περισσότερο σε σχέση με τους πιο αδύνατους άνδρες που αντέχουν κατά μέσο όρο 1,8 λεπτά. Που οφείλεται αυτό: Στο ότι οι βαρύτεροι άνδρες έχουν τη θηλυκή ορμόνη οιστρόνη.

18.Το 18% από εμάς έχει χρησιμοποιήσει το κινητό του κατά τη διάρκεια του σεξ

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, ένας στους πέντε ανθρώπους έχει χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα νούμερα μάλιστα αυξάνονται στις ηλικίες από 18 έως 34.

17.Το σεξ μειώνει το άγχος

Μία έρευνα με αντικείμενα 24 γυναίκες και 22 άνδρες έφτασε στο συμπέρασμα ότι όσοι έκαναν σεξ είχαν και μειωμένο άγχος. Σε σύγκριση μάλιστα με όσους αυνανίστηκαν ή δεν έκαναν σεξ, είχαν πολύ καλύτερη αντιμετώπιση στο στρες. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, το σεξ μειώνει την πίεση και σε ηρεμεί.

16.Οι γυναίκες μπορούν να ξεπεράσουν τις πρωινές ναυτίες με τον στοματικό έρωτα

Πρόκειται για μια θεωρία που δεν έχει ακόμη ερευνηθεί επαρκώς. Σύμφωνα με τον Γκόρντον Γκάλοπ, ψυχολόγο στο SUNY-Albany, οι μέλλουσες μαμάδες μπορούν να καταπιούν το σπέρμα του πατέρα του παιδιού για να αντιμετωπίσουν τις πρωινές ναυτίες. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι γυναίκες έχουν ναυτίες επειδή το σώμα τους απορρίπτει το σπέρμα ως ξένο σώμα. Αν όμως, όπως υποστηρίζει, το καταπιούν πολλές φορές, τότε το σώμα τους θα το θεωρήσει κάτι φυσικό και έτσι οι πρωινές ναυτίες θα μειωθούν και θα θεραπευθούν. Επαναλαμβάνουμε … είμαι απλώς μια θεωρία!

15.Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του κόσμου προτιμά τον καφέ από το σεξ

Μία έρευνα των Le Méridien Hotels με δείγμα 7.455 ανθρώπους από Γαλλία, Ντουμπάι, Ινδία, Κίνα, Γερμανία και ΗΠΑ έφτασε στο -απίστευτο και όμως αληθινό- ότι το 50% του πληθυσμού θα προτιμούσε να πάει για καφέ από το να κάνει σεξ το πρωί. Πέντε στους 10 ανθρώπους δήλωσαν μάλιστα ότι μπορούσαν να αντέξουν περισσότερο χωρίς σεξ από ότι χωρίς καφέ, γιατί, όπως είπαν, ο καφές τους βοηθάει να είναι πιο δημιουργικοί και χαλαροί. Είναι αυτό που λέμε «αν δεν πιω πρώτα καφέ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!»

14.Αν αισθάνεσαι άρρωστος, τότε το σεξ θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα

Σύμφωνα με έρευνα, η σεξουαλική διέγερση και οι οργασμοί βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το σώμα είναι επίσης καλύτερα θωρακισμένο ενάντια σε μεταδοτικές ασθένειες.

13.Ακόμα και οι πονοκέφαλοι περνάνε με το σεξ

Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Cephalalgia υποστηρίζει ότι το σεξ βοηθάει στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών. Από τα 1.000 άτομα που συμμετείχαν, 6 στα 10 είπαν ότι το σεξ βοήθησε με τις ημικρανίες τους. Αν μάλιστα έρθεις και οργασμό, τόσα καλύτερα για σένα και τον πονοκέφαλο σου, λέει η έρευνα.

12.Φοράτε κάλτσες στο σεξ; Θα έχετε και περισσότερους οργασμούς

Όπως φαίνεται, τα κρύα πόδια δεν βοηθούν πολύ στο σεξ. Σύμφωνα με μία έρευνα, το 50% των γυναικών που βρισκόταν υπό παρατήρηση είχε οργασμό. Μόλις όμως φόρεσαν κάλτσες, το ποσοστό αυτό έγινε 80%. Σύμφωνα με τον Δρ. Γκερτ Χόλστετζ, το να φοράει κάποιος κάλτσες δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον που μας ηρεμεί και έτσι το σεξ είναι πιο απολαυστικό.

11.Το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λιπαντικό

Το έλαιο καρύδας είναι φυσικό, δεν έχει συντηρητικά και πρόσθετα. Οι γιατροί συμφωνούν ότι λειτουργεί καλύτερα ως λιπαντικό σε σχέση με άλλα λιπαντικά που έχουν ως βάση το νερό. Επίσης, κρατάει περισσότερο, ενώ μπορεί να προστατεύσεις τις γυναίκες από την κολπίτιδα.

10.Το να ξύνεις τον αστράγαλο σου είναι τόσο ωραίο όσο και το σεξ

Σύμφωνα με ερευνητές του Wake Forest School of Medicine, ο αστράγαλος είναι το σημείο που αν το ξύσεις σου προσφέρει και τη μεγαλύτερη απόλαυση. Επομένως, το ξύσιμο εκεί, συμπεραίνει η έρευνα, είναι τόσο καλό όσο και το σεξ.

9.Οι ειδικοί στα ηλεκτρολογικά και οι χρήστες Android κάνουν το περισσότερο σεξ

Έρευνες έχουν δείξει ότι άνδρες και γυναίκες που δουλεύουν σε τομείς σχετικούς με ηλεκτρολογικά έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο σε οργασμούς παγκοσμίως. Παράλληλα, τους περισσότερους οργασμούς έχουν και όσοι χρησιμοποιούν κινητά Android.

8.Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

Η Τέρι Φίσερ θέλησε να δει αν τελικά η παραπάνω φράση είναι μύθος ή αλήθεια και αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα. Μοίρασε τους συμμετέχοντες της, 283 κολεγιακούς φοιτητές, σε τρεις ομάδες. Τους προμήθευσε με μία συσκευή και τους είπε να πατάνε το κουμπί της κάθε φορά που σκεφτόταν το σεξ, το φαγητό ή τον ύπνο. Ανακάλυψε ότι οι άνδρες σκεφτόταν το σεξ 19 φορές την ημέρα, ενώ οι γυναίκες 10 φορές. Στην πραγματικότητα, οι άνδρες σκεφτόταν περισσότερες φορές τον ύπνο και το φαγητό από ότι το σεξ.

7.Το συχνό σεξ βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την περίοδο

Ερευνητές στα Πανεπιστήμια Columbia και Stanford διαπίστωσαν ότι το σεξ μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του κύκλου μιας γυναίκας. Το ίδιο ισχύει με τροφές που δεν έχουν λίπος, που είναι ολικής αλέσεως, τους κρόσκους των αυγών και τη σκούρα σοκολάτα.

6.Ένα κουταλάκι σπέρμα έχει 36 θερμίδες

Κάθε εκσπερμάτιση περιέχει 4 θερμίδες ανά κάθε γραμμάριο πρωτείνης. Περιέχει επίσης θερμίδες ανά κάθε γραμμάριο υδατανδράκων και 9 θερμίδες ανά κάθε γραμμάριο λίπους. Περιέχει επίσης κάλσιο, χοληστερίνη και φρουκτόζη. Επομένως, όχι, το σπέρμα δεν παχαίνει.

5.Τα μακρύτερα δάχτυλα ίσως να υποδηλώνουν και ένα μεγαλύτερο πέος

Άνδρες κοιτάξτε τα χέρια σας. Είναι ο δείκτης και ο παράμεσος διαφορετικοί σε μάκρος. Αν ναι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να έχετε και μεγαλύτερο πέος. Σύμφωνα με το Asian Journal of Adrology, η μικρή διαφορά μεγέθους συνδέεται με ένα μεγαλύτερο πέος.

4.Το 31% των ανδρών προσποιείται ότι έχει οργασμό

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που υποκρίνονται! Σύμφωνα με το Sex Survey, τρεις στους 10 άνδρες έχουν υποκριθεί ότι έχουν φτάσει σε οργασμό. Το 2013, μία έρευνα στην Αυστραλία συμπέρανε ότι το 23% των ανδρών έχει προσποιηθεί.

3.Το σπέρμα μπορεί να βοηθήσει στη αντιμετώπιση της ακμής

Το σπέρμα περιέχει την ουσία της σπερμίνης που βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και λειαίνει την επιδερμίδα. Η εταιρεία Bioforskning έχει μάλιστα μετατρέψει το σπέρμα σε προϊόν ομορφιάς.

2.Το σεξ είναι είναι πολύ πιο γλυκό όταν είσαι ερωτευμένος με τον σύντροφό σου

Μία κοινωνιολόγος από το Penn State Abington έψαξε τι είναι αυτό που κάνει το σεξ τέλειο. Ερεύνησε λοιπόν τη σεξουαλική ζωή 95 γυναικών, από 20 μέχρι 68 ετών. Έφτασε στο συμπέρασμα ότι η αγάπη ανάμεσα σε δύο συντρόφους ήταν απαραίτητη για να είναι το σεξ υπέροχο.

1.Το συχνό σεξ σημαίνει ότι θα ζήσεις περισσότερο

Μία έρευνα του 1997 διαπίστωσε ότι οι άνδρες που είχαν σεξ δύο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, είχαν κατά 50% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία. Το δέρμα επίσης μοιάζει σαν να λάμπει μετά το σεξ. Σύμφωνα επίσης με άλλες έρευνες το συχνό σεξ μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου στον προστάτη.