1. Πιάνουμε όλο το κρεβάτι.

Απλωνόμαστε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μας αρέσουν οι αγκαλιές και ο ύπνος στη στάση – κουτάλι αλλά για λίγο. Όχι για όλο το βράδυ.

2. Μπορεί να μην σβήσουμε αμέσως το προφίλ μας στο Tinder.

Είναι κι αυτό μια συνήθεια που δεν κόβεται αμέσως, όπως όταν σκρολάρεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο Facebook ή στο Instagram. Δεν σημαίνει κάτι.

3. Οι επιλογές μας στα εσώρουχα μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερες.

Όταν αποφασίσουμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά τότε, ναι, θα επενδύσουμε σε μερικά ζευγάρια υπέροχα δαντελένια εσώρουχα. Μέχρι τότε θα παίζουν κάποιου είδους αυτοσχεδιασμοί.

4. Δεν. Μας αρέσει. Να μοιραζόμαστε. Το φαγητό.

Είναι δύσκολο όταν έχεις συνηθίσει να τρως μόνος σου όσο θέλεις χωρίς να σε ενοχλεί κανείς. Γι’ αυτό με μέτρο το πόσο τσιμπάς τις πατάτες.

5. Η οικογένειά μας δεν γνωρίζει την ύπαρξή σου.

Γιατί αν τη γνώριζε είναι πολύ πιθανό να πετούσαν και πυροτεχνήματα από τη χαρά τους. Οπότε, προς το παρόν, είναι καλύτερα να παραμένουν σε καταστολή.

6. Αλλά οι φίλες μας ξέρουν τα πάντα για σένα.

Είσαι το πιο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης. Έτσι ξέρουν από το πού φιληθήκαμε για πρώτη φορά μέχρι ποιο είναι το μέγεθος του εχμ, παπουτσιού σου.

7. Μπορεί να είμαστε τη μία θερμές και την άλλη ψυχρές.

Αυτό συμβαίνει γιατί τη μία στιγμή εκνευρίζεσαι που πρέπει πάντα να σκέφτεσαι και κάποιον άλλον και την άλλη χαίρεσαι τόσο πολύ που μπορείς να χωθείς στην αγκαλιά του και μετά να πάτε μαζί στα γενέθλια της κολλητής σου. Θέλει λίγο χρόνο η προσαρμογή στην καινούρια κατάσταση.

8. Δείξε λίγη κατανόηση στον ερεθισμό από το συνεχές ξύρισμα.

Όπως δεν έχουμε συνηθίσει εμείς, δεν έχει συνηθίσει κι εκείνο.

9. Γενικά έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε.

Όταν έχεις οργανώσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή σου ώστε να έχεις πάντα κάτι να κάνεις, θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταφέρεις να χωρέσεις και έναν άλλον άνθρωπο μέσα σε αυτή.

10. Αλλά οι Κυριακές είναι οι καλύτερες μέρες για ραντεβού.

Γιατί επιτέλους δεν χρειάζεται να τις περνάς όλη μέρα στο κρεβάτι με ελεεινό χανγκόβερ.

11. Επίσης οι φίλοι μας ίσως είναι φοβερά επικριτικοί μαζί σου.

Πιθανότατα γιατί έχουν υπάρξει δίπλα μας στα περίπου 1098 καταστροφικά ραντεβού που έχουμε βγει και δεν θέλουν να μας δουν να στενοχωριόμαστε για άλλη μια φορά. Αν όμως δεν είσαι player, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

12. Μερικές φορές μπορεί να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε πια single.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους άντρες, όσο ότι μπορεί ας πούμε να βάλουμε να δούμε για 28η φορά ένα επεισόδιο Friends, μόλις μπούμε στο σπίτι μας, χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.

13. Είναι πιθανό να μην αισθανόμαστε άνετα με τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Γιατί μετά γινόμαστε ένα από αυτά τα ζευγάρια που πριν λίγο καιρό σιχαινόμασταν.

14. Δεν ανεχόμαστε πολλές καφρίλες.

Γιατί καμία δεν έχει τις αντοχές που απαιτούνται για να βγαίνεις με κάποιον που δεν φέρεται καλά. Αν δεν φέρεσαι καλά, θα προχωρήσουμε απλά στον επόμενο.