Αν η ερωτική σου ζωή σου ταλαιπωρείται από καθημερινές ρίξεις τότε μια διήμερη απόδραση σε έναν ρομαντικό προορισμό δε θα βοηθήσει τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν θες να βελτιώσεις τη σχέση σου τότε προχώρησε σε πιο ουσιαστικές αλλαγές. 4 στοιχεία δυναμώνουν την ισορροπία και την ευτυχία στις ερωτικές μας σχέσεις.

Η υπομονή δεν αποδίδει. Δοκίμασε την αποδοχή
Το να μπορέσεις να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τις διαφορές σας είναι ένα στοιχείο που αμέσως θα βελτιώσει τη σχέση σου. Μην σκέφτεσαι ότι θα ήθελες ο σύντροφός σου να ήταν διαφορετικός. Αποδέξου τον όπως ακριβώς είναι. Αν αυτό που είναι δε σου κάνει συζήτησέ το και απλά φύγε γιατί δεν άλλαξε ποτέ κανείς.

Να είσαι ειλικρινής… πάντα
Η εμπιστοσύνη και η ευθύτητα είναι βασικά σε κάθε μορφή σχέσης. Κανείς δε θέλει να ακούει άσχημα νέα, αλλά η ειλικρίνεια είναι πάντα προτιμότερη ακόμα και από το ομορφότερο ψέμα. Μην του λες ψέματα για να μην τον στεναχωρήσεις, μην του λες ψέματα για μην τον κρίνεις. Σε κάθε περίπτωση να λες αλήθεια γιατί το ψέμα θα το βρεις μπροστά σου.

Διατήρησε την ανεξαρτησία σου
Το να μπορείς να κάνεις δραστηριότητες με τον σύντροφό σου είναι απαραίτητο συστατικό σε μια επιτυχημένη σχέση. Την ίδια στιγμή όμως το να μπορείτε και οι δύο να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας είναι βασική προϋπόθεση. Μην απομακρύνεσαι από τις σωματικές σου ανάγκες ή τα όνειρά σου, διατηρώντας παράλληλα και την οικονομική ανεξαρτησία σου.

Να είσαι τρυφερή
Η στοργή και η σωματική έκφραση της αγάπης μέσω των χαδιών είναι παρόντα κατά τα πρώτα στάδια της σχέσης. Όσο περνάει ο καιρός οι δύο σύντροφοι ξεχνάνε αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτό επηρεάζει μια σχέση. Άγγιξέ τον (όχι με σεξουαλικό κίνητρο μόνο) και αγκάλιασέ τον, ποντάροντας στη καθημερινή σωματική επικοινωνία.