1. Ο φίλος σου είναι πιο καυτός από ποτέ.

Και όταν λέμε καυτός δεν εννοούμε χοτ, τύπου σέξι. Εννοούμε ότι είναι πραγματικά ζεστός, τόσο ζεστός που αισθάνεσαι ότι αν το σώμα του ακουμπήσει το δικό σου μπορεί να λιποθυμήσεις εκείνη τη στιγμή. Τι συμβαίνει με το καλοκαιρινό σεξ; Απλώνεις το χέρι σου και κάπως ακουμπάς το φίλο σου «εκεί κάτω» σε ένδειξη «θέλω να κάνουμε σεξ». Κανείς δεν κουνιέται. Κάνει πολλή ζεστή. Κανείς δεν θέλει πραγματικά να αγγίξει τον άλλον.

2. Οι κουβάδες ιδρώτα.

Ναι, λίγος ιδρώτας δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ίσως είναι και λίγο σέξι. Όταν όμως τα πράγματα αρχίσουν να θυμίζουν καταρράκτη τότε ίσως είναι καλύτερα να ξανασκεφτείτε το κατά πόσον θέλετε να κάνετε σεξ. Ίσως είναι καλύτερα να καθίσετε για λίγο αγκαλιά με τον ανεμιστήρα.

3. Το σεξ στην πισίνα είναι το χειρότερο.

«Α, ωραία καλή φάση θα κάνουμε σεξ στην πισίνα όπως το κάνουν στις ταινίες και δεν θα σκεφτόμαστε καθόλου ότι μέσα σε αυτό το νερό κολυμπάνε ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ωχ, το χλώριο κάπως τσούζει. Α, το νερό δεν είναι φυσικό λιπαντικό; Θεέ μου, αυτό τσούζει / καίει! Και τώρα μ’ έπιασε και κράμπα! Ωπ! Γεια σου θεία Λουκία, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

4. Α, όχι, λάθος. Το σεξ στην παραλία είναι το χειρότερο.

Γιατί μιλάμε για άμμο κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ.

5. Φαντάζεσαι ότι ο φίλος σου θα προσπαθήσει να σε γοητεύσει δείχνοντας κάπως έτσι:

Στην πραγματικότητα ο φίλος σου θα προσπαθήσει να σε γοητεύσει δείχνοντας κάπως έτσι:

6. Γιατί γενικά είσαι πτώμα.

Και το καλοκαίρι το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις μέσα σε ένα κρεβάτι με παγάκια, κάπου σκοτεινά και να περιμένεις να σε πάρει ο ύπνος και να κοιμηθείς μέχρι να περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι. Όχι και πολύ σέξι όλο αυτό, ε;

7. Πιστεύεις ότι το σεξ στο ντους είναι φανταστικό. Αλλά δεν είναι.

Είναι περίεργο και άβολο και γλιστράει και θέλεις να είσαι συνέχεια κάτω από το νερό ενώ θέλει κι εκείνος συνέχεια να είναι κάτω από το νερό και κάποια στιγμή όλο αυτό καταντάει φοβερά εκνευριστικό.

8. Το κάψιμο από τον ήλιο.

Σκέψου πόσο καλό σεξ μπορείς να κάνεις όταν είστε και οι δύο ερεθισμένοι και προσπαθείτε να αποφύγετε τα σημεία που πονάνε με το φόβο ότι μπορεί να καταλήξετε ακόμα και με πληγιασμένο δέρμα. Φανταστική εναλλακτική: Πασαλειφτείτε με ενυδατική κρέμα και δείτε τηλεόραση.

9. Όλα κολλάνε.

Αλλά όλα. Ακόμα και πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να κολλάνε.

10. Τα πλυντήρια. Τα δεκάδες πλυντήρια.

Το σεξ το καλοκαίρι σημαίνει ότι λερώνονται ακόμα περισσότερο τα σεντόνια και τα ρούχα κλπ. Είσαι τώρα για να βάζεις πλυντήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο; Ίσως το σεξ στο ντους να μην είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά.