Μέτρια η εθνική, γλίτωσε την ήττα

Η εθνική Ελλάδος φιλοξενήθηκε στο Γκντανσκ από την Πολωνία σε φιλικό αγώνα και κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία χάρη στη μεγάλη τύχη της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν για ακόμα ένα ματς κακό, αλλά τουλάχιστον σήμερα ο αντίπαλος ήταν αρκετά ικανός. Εδώ δεν κέρδισαν τους μούτσους των Νησιών Φερόε.

Οι διεθνείς μας ξεκίνησαν καλύτερα από ότι ξεκίνησαν το Σάββατο, αλλά και πάλι από το 30′ και μετά, όταν αντικαταστάθηκε και ο διαιτητής του αγώνα λόγω ενοχλήσεων, οι Πολωνοί πήραν τα ηνία και δημιούργησαν κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες σταμάτησαν είτε στο Στέφανο Κάπινο, είτε στο δοκάρι (Μίλικ 40′).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό από φάσεις και δημιουργία και τη μοναδική την έκαναν πάλι οι γηπεδούχοι, με το Βελλίδη που είχε μπει στις καθυστερήσεις, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του να λέει όχι.

Η Ελλάδα δε λέει να συνέλθει, η εικόνα της είναι θεοτράγικη και θα πρέπει να συμβεί κάτι δραστικό.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Ναβάλκα): Μπόρουτς,Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι, Μπόρουσιουκ, Λινέτι, Ζιελίνσκι, Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι, Μίλικ.

ΕΛΛΑΔΑ (Μαρκαριάν): Καπίνο, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας, Νίνης, Καρέλης.