Παράταση στην υπόθεση Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ απέρριψε την πρόταση των Αγγελόπουλων στο να τα πουν από κοντά, λόγω προσωπικών θεμάτων.

Τη Δευτέρα συναντήθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Σκινδήλιας με το μάνατζερ του Έλληνα γκαρντ, Πάνο Καπάζογλου. Οι πρόεδροι των «ερυθρολεύκων» κατέθεσαν πρόταση διπλασιασμού των απολαβών σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του 25χρονου, αλλά αυτός αρνήθηκε μέσω του αντιπροσώπου του. Τότε οι ισχυροί άνδρες των Πειραιωτών προσκάλεσαν τον Σλούκα να έρθει στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουν από κοντά το όλο θέμα της ανανέωσης, αλλά αυτός αρνήθηκε, λόγω υποχρεώσεων.

Ο Ολυμπιακός θα επειμείνει, πάντως, και θα προσεγγίσει την πλευρά του παίχτη ξανά τις επόμενες ημέρες, ο οποίος όμως φέρεται να επιθυμεί μικρότερης διάρκειας συμβόλαιο των τριών ετών και μεγαλύτερες απολαβές των 800.000 ευρώ. Μένει να φανεί εάν θα τα βρουν κάπου στη μέση ή θα ταξιδέψει στη γειτονική μας χώρα και τη Φενέρ, διότι η περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι απαγορευτική για τον Έλληνα γκαρντ.