Προστίμων συνέχεια για Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε νέο πρόστιμο στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δυσφημιστική συμπεριφορά στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρόστιμο και στον Παναθηναϊκό.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε εκ νέου τον πρώην πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ με πρόστιμο 11.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για έξι μήνες, για δυσφημιστική συμπεριφορά στον αγώνα του δέυτερου γύρου του πρωταθλήματος κόντρα στους «ερυθρόλευκους», όπου είχε κάνει και τις δηλώσεις για το Βασίλη Σπανούλη. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στο «τριφύλλι» της τάξης των 15.000 ευρώ, το οποίο συνεχίζει να τονίζει πως οι κυρώσεις στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι αντισυνταγματικές.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«57/22-6-2015

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβάλλεται:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε., ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για την από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και πρόστιμο 11.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00€».