Το NoPhone έρχεται για να φέρει επανάσταση στην επικοινωνία! (βίντεο)

Τα smartphones έχουν εισβάλει δυναμικά στη ζωή μας,

έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και προέκταση των χεριών μας, κάνοντάς μας καθηλωμένους μπροστά στις οθόνες, να παραμερίζουμε την ανθρώπινη επαφή.

Όμως το NoPhone έρχεται για να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και θα φέρει επανάσταση στην επικοινωνία, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να έρθουν σε άμεση επαφή, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον πραγματικό κόσμο!

Η συσκευή αποτελεί μια προσομοίωση του iPhone, δίνοντας στην ουσία την αίσθηση στον χρήστη της πως κρατά το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι. Έτσι, δεν θα καταλαβαίνει ότι δεν έχει μαζί του το smartphone του και θα αναγκαστεί να επικοινωνήσει με τον παραδοσιακό τρόπο με το πρόσωπο απέναντί του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εταιρεία που το διαθέτει, εκτός από το πλεονέκτημα της πραγματικής επαφής και επικοινωνίας, έχει δύο ακόμα πλεονεκτήματα έναντι του iPhone: πρώτον, είναι αδιάβροχο και δεύτερον, κοστίζει μόλις 9,65 ευρώ.

Τέλος, αν είστε από τους εθισμένους με τις selfies, τότε διατίθεται και ειδικά σχεδιασμένος καθρέφτης, που τοποθετείται στην πρόσοψη του NoPhone, για να έχετε την αίσθηση και της αυτοφωτογράφησης.

[vimeo id=»105032730″ width=»580″ height=»337″]