Όλα όσα συζητάνε τα πολύ ευτυχισμένα ζευγάρια! Ανήκετε σε αυτά;

Μοιράζονται περίεργες ιστορίες

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια συζητούν για τα παιδικά και νεανικά τους χρόνια και μοιράζονται ιστορίες και σκηνικά που έχουν συμβεί και που δεν θα μπορούσαν να πουν σε κανέναν άλλον. 

Πολιτική

Τα ευτυχισμένο ζευγάρια συζητούν για την πολιτική και για όσα συμβαίνουν γύρω τους. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν μεταξύ τους. Τους αρκεί να συζητούν. 

Φόβοι και ανασφάλειες

Όλα αυτά που τους ανησυχούν και τους φοβίζουν αποτελούν συχνό θέμα συζήτησης καθώς αισθάνονται πολύ καλύτερα όταν μοιράζονται τους φόβους τους με το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Παιδική ηλικία

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια συζητούν για το πώς ήταν σαν παιδιά. Έκανα εύκολα φίλους; Τι παιχνίδια τους άρεσε να παίζουν; 

Παλιές σχέσεις

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συζητήσουν για τις παλιές τους σχέσεις γιατί πλέον βρίσκονται σε μια καινούργια, πολύ ευτυχισμένη. 

Τηλεόραση και ταινίες

Εκτός από την πολιτική τα ευτυχισμένα ζευγάρια συζητούν και για ταινίες καθώς και τηλεοπτικές σειρές. Δεν επικεντρώνονται στους σέξι ηθοποιούς που παίζουν σε αυτές αλλά συζητούν το σενάριο και τις ερμηνείες. 

Το μέλλον

Τους αρέσει να συζητούν για το τι θα κάνουν μερικά χρόνια μετά. Τι είδους γάμο θα κάνουν; Πόσα παιδιά θέλουν να αποκτήσουν; Ποια είναι η δουλειά των ονείρων τους; Πού θέλουν να βρίσκονται σε 5 χρόνια;