Mercedes στο Jurassic Park (video)

Με την ταινία Jurassic World οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, όμως αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές τους κυνηγούν με Mercedes.

Με μια πλειάδα από G Class, GLE Coupe, Sprinter αλλά και Unimog, οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας Jurassic World και τέταρτης στη σειρά συνέχειας του blockbuster Jurassic Park, προσπαθούν είτε να ξεφύγουν, είτε να κυνηγήσουν τους δεινόσαυρους που και πάλι βρίσκουν τρόπο να διαφύγουν της αιχμαλωσίας. Ακόμα μια επική και πολλά υποσχόμενη συνέχεια των Jurassic θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Ιουνίου του 2015 γεμάτη με αυτοκίνητα της Mercedes, αυτή τη φορά. Φυσικά, στην ταινία την τιμητική τους έχουν οι εκτός δρόμου και SUV σειρές της γερμανικής εταιρείας, με την GLE Coupe να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην οθόνη.

Στο promo video που θα δείτε μεγάλο ενδιαφέρον έχει η μυστικότητα με την οποία έγιναν τα γυρίσματα, καθώς τότε η GLE Coupe δεν είχε εμφανιστεί πουθενά στον κόσμο και φυσικά το αυτοκίνητο που διέθεσε η Mercedes ήταν στην τελική του μορφή. Η ταινία Jurassic World βασίζεται στη γνωστή συνταγή της αναβίωσης ενός θεματικού πάρκου με δεινοσαύρους, οι οποίοι αναπτύσσοντας υψηλή νοημοσύνη καταφέρνουν να άρουν τα περιοριστικά μέτρα των ανθρώπων και να αρχίσουν τη μαζική καταστροφή. Όμως…

Πηγή: gazzetta.gr