Με τον will.i.am σε ρόλο συνθέτη και τρία ΝΧ σε ρόλο μουσικών, η Lexus δημιουργεί ένα πρελούδιο με δυνατό ρυθμό και πολύ γκάζι.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο will.i.am ήταν ο ιθύνων νους των  Black Eyed Peas, του αμερικανικού  hip hop συγκρότηματος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα ο δημοφιλής μουσικός ακολουθεί προσωπική καριέρα και παράλληλα είναι πρεσβευτής της Lexus, πραγματοποιώντας διάφορα μουσικά event και εκδηλώσεις για την ιαπωνική μάρκα. Ένα από τα πλέον πρωτότυπα και με μεγάλο βαθμό οδηγικής, καλλιτεχνικής και τεχνικής δυσκολίας είναι αυτό που θα δείτε στο video. Στην ουσία, κασκαντέρ οδηγοί προσπαθούν με τρια NX τα μεσαία SUV της Lexus, να ακολουθήσουν μια σειρά φωτιστικών μουσικών στιγμάτων, τα οποία, όταν ενεργοποιούνται με το πέρασμα του αυτοκινήτου, αποτελούν νότες ενός μουσικού θέματος που εξελίσσεται παράλληλα με την κίνηση των αυτοκινήτων.

Το απίστευτα πολυάνθρωπο και τεχνικά απαιτητικό σκηνικό (χρειάστηκαν 65 τεχνικοί και διάστημα 1 εβδομάδας) δημιουργήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο στην Ισπανία. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό και αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Πηγή: gazzetta.gr