«ΛΥΓΙΖΕΙ» το μήνυμα της Παλαιτσάκη λίγο μετά το δύσκολο χειρουργείο

Μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, η Νανά Παλαιτσάκη, μίλησε για μια ακόμη μάχη που έδωσε για την υγεία της.

Από το δωμάτιο της στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν που νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες, έχοντας υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο, η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε τα εξής στο Facebook:
«Λευκές μέρες και νύχτες,
Κάθε φορά που προγραμματισμένα η απρογραμμάτιστα έρχομαι στο Ερρίκος Ντυνάν, ξαναπροσδιορίζω προτεραιότητες , νιώθοντας τις αναπνοές των ανθρώπων πίσω από τα πράσινα παραβάν .
Την τελευταία φορά που ήρθα ,με την ένδειξη του επείγοντος, κατάλαβα πόσο πλούσια είμαι γιατί…γιατί έχω φίλους καρδιάς . Στέλνω λοιπόν μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους της ζωής μου ,που προσπαθώντας να με κάνουν να ξεχαστώ , υποστήριξαν ρόλους κωμικούς , με μένα να μοιάζω πιο δύσκολος θεατής και από την Ροζίτα Σώκου , όταν έβλεπε να ερμηνεύει ρόλους η Μελίνα Μερκούρη ( όπως έχει δηλώσει η Ροζίτα )
Ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρόνια η γιατρός που στέκεται δίπλα μου είναι η αιματολόγος Ελίνα Βερβεσού . Είναι σπουδαία γυναίκα , σπουδαία μάνα και σπουδαία γιατρός . Για την περίπτωςή μου συνεργάστηκαν οι αγγειοχειρουργοί Χρονόπουλος – Μακρής , και ο χειρουργός άνω χειρός Γεροσταθόπουλος σ” ένα χειρουργείο που κράτησε ώρες . Πριν αποφασίσουν ,Καταλάβαινα στα βλέμματα τους, τους προβληματισμούς και «ακουμπούσα » στην Ελίνα την αγωνία μου , που γι” ακόμη μια φορά επέμενε» σκέψου το καλύτερο σενάριο» .

Για το νοσηλευτικό προσωπικό του Ντυνάν έχω γράψει και θα ξαναγράψω ότι είναι επιεικώς άριστο . Η υπεύθυνη διοίκησης η κυρία Άννα Κολώνα , » μετά από την πολύχρονη εμπειρία της στο ΚΑΤ» ( ήταν μάλιστα εκείνη που είδε τον Αριστοτέλη Ωνάση γονατισμένο στις σκάλες του νοσοκομείου , όταν μάθαινε τα νέα για τον Αλέξανδρο .Η ιστορία έτσι όπως μου την έχει διηγηθεί , αποκαλύπτει πως ένας μεγιστάνας , «τσάκισε » εκλιπαρώντας για βοήθεια , νοσηλευτές , γιατρούς και το μεταφυσικό ταυτόχρονα
Αυτό που θέλω να διαδώσω για μία ακόμη φορά , είναι το γεγονός , ότι Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είναι πραγματικά σπουδαίοι ,που ακόμη και μ” ελάχιστα μέσα , κάνουν θαύματα …Στους δικούς μου Αγγέλους , πάντα ευγνώμων».