Σήμερα η Kovacs στην Αθήνα και αύριο στη Θεσσαλονίκη

Η crace jones της εποχής μας για κάποιους, η φωνή που λείπει από την εναλλακτική ροκ σκηνή για κάποιους άλλους. Το My love πάντως την καθιέρωσε ως μια από τις σύγχρονες dives!

Όλα πάνω της, από τη φωνή μέχρι και η εμφάνισή της σε «τραβούν» να την προσέξεις. Η Kovacs έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο Live στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη!

«My music has soul» έτσι περιγράφει η Sharon Kovacs τη μουσική της και εμείς πιστεύουμε ότι το σχόλιο της είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Στην περίπτωση της Kovacs έχουμε να κάνουμε με μια τραγουδίστρια, που σε καθηλώνει, που σε «ζαλίζει»! Μια ιδιαίτερα βαθειά, αισθαντική και συνάμα σκοτεινή φωνή, που σε στοιχειώνει, που βγαίνει από την ψυχή της και είναι γεμάτη δύναμη, όπως και τα τραγούδια της. Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει! Έτσι, εντελώς ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζονται αστέρια που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Kovacs με το πρώτο της EP «My Love» έφτασε στο νούμερο #6 των Ολλανδικών iTunes charts και εδώ, στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση #1! Το τραγούδι έχει πάνω από 1.6 εκατομμύρια views.

Αθήνα, Παρασκευή 24 Απριλίου, Βοτανικός Live Stage
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Principal Club Theater

Opening acts για τη συναυλία της Αθήνας
Angelica Dusk
Greeklish Babylon
The Moka Band

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Bοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19
(Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3473 835
[email protected]

Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 428 088
www.principalclub.com

Τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας
Προπώληση: 15 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα της συναυλίας: 20 ευρώ

Τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης
Τα εισιτήρια της προπώλησης με 15 ευρώ εξαντλήθηκαν
η τιμή στην προπώληση είναι 18 ευρώ
Ταμείο 20 ευρώ

 

Σημεία προπώλησης Αθήνας – Θεσσαλονίκης
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα
Public
Παπασωτηρίου
ΙΑΝΟΣ
Seven Spots
Reload Stores
Ticket House

Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102 ,Τηλ. 2310 264 880

επιπλέον σημεία προπώλησης Αθήνας

Cartone
Περσεφόνης 41 και Τριπτολέμου, Γκάζι
Τηλ. 210 3450 202
BLACK&BURGER
Περσεφόνης 37 και Τριπτολέμου, Γκάζι
Τηλ.: 213 034 0458-459
IMANTAS record shop
Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, Ψυρρή
Τηλ.: 210 3242411
Σχοινοβάτης
Σωτήρη Πέτρουλα 22, Άνω Λιόσια
τηλ.: 210 24 83 404

Σημεία προπώλησης Θεσσαλονίκης
στη Θεσσαλονίκη πωλούνται επίσης στα
Media Markt, Stereodisc, Rover Bar

Kovacs bio
Η Sharon Kovacs τραγουδούσε πριν ακόμη μάθει να μιλάει, αλλά αυτή η Ολλανδή τραγουδίστρια έπρεπε να φτάσει στα χρόνια της ταραγμένης εφηβείας για να ανακαλύψει τη μουσική. Τότε, που οι σχολικές μπάντες και τα talent shows ήταν κομμάτι της καθημερινότητας της, χωρίς όμως να καταφέρει, μέσα από αυτά, να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να την στηρίξουν και να την υποστηρίξουν και να αναδείξουν το ταλέντο της. Όλα όμως άλλαξαν όταν, τελειώνοντας το λύκειο, έπιασε δουλειά σα σερβιτόρα σε ένα χώρο που φιλοξενούσε και open mic βραδιές και άρχισε και να τραγουδά. Το κοινό ήταν ενθουσιασμένο μαζί της και επιτέλους μια μέρα κάποιος τη συμβούλεψε να περάσει από audition στο Rock City Institute, μουσικό κολέγιο στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας. Πήγε –ερμήνευσε δυο τραγούδια– και την δέχτηκαν αμέσως!

Η απίστευτα σκοτεινή, σχεδόν ωμή, φωνή της, όσο μοναδική και εάν είναι, άλλα τόσα προβλήματα της προκάλεσε στην περίοδο των σπουδών της. «Κάποιοι από τους καθηγητές φωνητικής δεν ήξεραν τι να με κάνουν» λέει γελώντας στην ανάμνηση. «Κάποια στιγμή μάλιστα μου είπαν να τα παρατήσω και να ασχοληθώ με κάτι άλλο! Μου έλεγαν ότι χρησιμοποιώ την φωνή μου με λάθος τρόπο. Μα αυτή είμαι εγώ! Δεν μπορώ να τραγουδήσω με κανέναν άλλο τρόπο.»

low_Kovacs_08