Ο Μπίλι Έλιοτ έρχεται στο Παλλάς και κάνει οντισιόν 6 και 7 Ιουνίου

Η ταινία που έγινε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία και που απέσπασε αρκετά βραβεία και υποψηφιότητες και το 2005 ανέβηκε στο θέατρο με τη μορφή μιούζικαλ , το γνωστό μιούζικαλ «Μπίλι Έλιοτ» του Λι Χολ σε μουσική Έλτον Τζον, που αγαπήσαμε μέσα από την ομώνυμη ταινία του Στίβεν Ντάλντρι, θα ανέβει στο «Παλλάς» τον Οκτώβριο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα γίνει  στις 6 και 7 Ιουνίου. Οι προυποθέσεις είναι οι εξής: αγόρια ηλικίας 10-14, να χορεύουν και να τραγουδούν, και επίσης, στην οντισιόν να έρθουν με τους γονείς τους και να φέρουν βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Να θυμίσουμε την υπόθεση: μεσούσης της απεργίας των ανθρακωρύχων στο Ντάρχαμ το 1984, ο Μπίλι Έλιοτ το σκάει από τα μαθήματα μποξ για να γίνει χορευτής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 211-1026268 (Φανή Μπαλανίκα) και στο [email protected], Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.

Billy-Elliot_logo