Ποιες είναι οι προτιμήσεις των αντρών γύρω από το σεξ!

Τα δικά τους θέλω και τις δικές τους προτιμήσεις φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες στο σεξ. Όμως για να αποδώσουν στο… μάξιμουμ, έχει βρεθεί δια χειρός επιστημόνων, ότι με κάποια πράγματα παθιάζονται περισσότερο.

Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες παθιάζονται με το γυναικείο στήθος. Ο κανόνας που ισχύει για την πλειονότητα είναι ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.

Η ίδια έρευνα κατέδειξε ότι οι άνδρες εξακολουθούν να παθιάζονται με τα τολμηρά εσώρουχα των συντρόφων τους. Όσο αφορά το χρώμα οι προτιμήσεις εναλλάσσονται μεταξύ του μαύρου και του κόκκινου.

Επίσης ξεσηκώνονται ερωτικά όταν το έτερο ήμισυ παίρνει πρωτοβουλίες στις ..κρίσιμες ώρες.

Ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα, απάντησε ότι παθιάζεται με τα προκαταρκτικά. Πριν γευτεί το κυρίως πιάτο οι άνδρες τολμούν και απαντούν ότι τα ορεκτικά τους ανοίγουν περισσότερο την όρεξη για σεξ.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι κλισέ απαντήσεις του στιλ ότι τρελαίνονται με το στοματικό σεξ.

Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την ίδια έρευνα ήταν το γεγονός ότι το ισχυρό φύλο παθιάζεται με τις στολές.

Ένας στους έξι δεν διστάζει να ομολογήσει ότι θα επιθυμούσε η ερωτική του σύντροφος κάπου-κάπου να υποδύεται ένα ρόλο στη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.