Ένας άντρας που σε κάνει να γελάς κάνει καλύτερο σεξ!

Μία καινούρια έρευνα στο σαίτ psychologytoday.com δείχνει ότι ένας άντρας που σε κάνει να γελάς κάνει καλύτερο σεξ από έναν άντρα που κάνει αποτυχημένα αστεία ή δεν έχει καθόλου χιούμορ.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Albany ρώτησαν τις φοιτήτριες σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή και διαπίστωσαν τα εξής: Όταν οι γυναίκες θεωρούσαν αστείο έναν τύπο, υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να επιδιώξουν το σεξ μαζί του, να κάνουν συχνότερα σεξ μαζί του, να αισθάνονται πιο ασφαλείς και δεμένες στην σχέση τους και γενικότερα ανέφεραν ότι το σεξ με τον αστείο ήταν καλύτερο σε σχέση με κάποιον που δεν θεωρούσαν αστείο.

Ο ψυχολόγος και ανθρωπολόγος Gil Greengross αναφέρει στο σάιτ ότι δεν εκπλήσσεται με τα αποτελέσματα της έρευνας, αφού, όπως λέει «Οι άντρες με έντονη αίσθηση του χιούμορ  απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν το χρησιμοποιούν ως μέσο προσέγγισης για να πλησιάσουν κάποια, αφού το χιούμορ είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά όταν μία γυναίκα επιλέγει τον σύντροφό της»

Απαιτούμε να γίνει αντίστοιχη έρευνα και για τις αστείες γυναίκες. Αν και κάτι μας λέει ότι τα αποτέλεσματα θα είναι αντίστοιχα.