Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού για να τον αποπλανήσεις!

Τα πάντα είναι εικόνα και δε θέλετε στο σημαντικό πρώτο ραντεβού να κάνετε λάθος, πολύ περισσότερο στιλιστικό. Οι απαράβατοι κανόνες στο dress code είναι εδώ…

Διαλέξτε πολύ προσεκτικά τι θα φορέσετε και πως θα βαφτείτε. Περάστε αρκετή ώρα μπροστά από την ντουλάπα και δοκιμάστε όλα σας τα φορέματα για να διαπιστώσετε ποιο σας κολακεύει περισσότερο. Ένα στενό μαύρο φόρεμα (μπορείτε και να επιλέξετε κόκκινο του πάθους) που αναδεικνύει τις καμπύλες σας είναι ίσως η ιδανική επιλογή. Σεμνό και παράλληλα σέξι, σοφιστικέ αλλά με έναν περίεργο τρόπο σέξι. Ιδανικά επιλέξτε κάποιο που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη. Η γυναικεία πλάτη είναι από τα πιο σεξουαλικά σημεία στο γυναικείο σώμα. Η εμφάνιση θα ολοκληρωθεί με ψηλοτάκουνες γόβες ή  peep toe γιατί για κάποιους τα γυναικεία δάχτυλα του ποδιού είναι το απόλυτο φετίχ!

ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ: Δεν θα χρειαστεί να περάσετε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να κάνετε ένα αυστηρό σινιόν που θα δηλώνει υπερβολική προσπάθεια. Κάντε έναν χαλαρό κότσο που θα αφήνει το λαιμό και την πλάτη σας ακάλυπτη δώστε περισσότερη έμφαση στο μακιγιάζ. Αρκετό make up, γραμμή στα μάτια, ελάχιστο ρουζ και glitter για έξτρα λάμψη. Όσο για τα χείλη; Το κλασικό κόκκινο της φωτιάς που κανένα άντρα δεν αφήνει ασυγκίνητο. Αφήστε που με το που θα δει το κόκκινο στα χείλη σας, αυτόματα θα πάει το μυαλό του στα σημεία που θα μείνει μετά και θα θέλει να παρακάμψει το δείπνο και πάτε κατευθείαν στο γλυκό. Μην ενδώσετε, όμως, αυτή η βραδιά έχει τους δικούς σας κανόνες και ρυθμούς και αυτό θα τον ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο. Τέλος, το άρωμα σας θα παίξει τον πιο καταλυτικό ρόλο στη βραδιά. Μην χρησιμοποιήσετε αυτό που φοράτε καθημερινά και ρίξτε ένα άλλο που η μυρωδιά του μόνο μεθυστική μπορεί να χαρακτηριστεί. Λίγες σταγόνες πίσω από τα αυτιά και στο ντεκολτέ σας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία. Εξάλλου όπως υποστηρίζουν και οι επιστήμονες και πολύ νωρίτερα η σέξι Marilyn Monroe, το άρωμα είναι το μόνο που σε ξεχωρίζει στη συνείδηση των εραστών σου από τις υπόλοιπες γυναίκες όταν κλείσουν τα φώτα!