Έρευνα αποκαλύπτει τους 4 βασικούς λόγους που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό!

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο έντυπο Journal of Sexual Archives δηλώνει ότι οι γυναίκες πλέον δεν προσποιούνται μόνο για χάρη της σχέσης, αλλά και για την δική τους προσωπικήευχαρίστηση!

Συγκεκριμένα, η μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ εξέτασε ένα δείγμα 481 ετεροφυλόφιλων γυναικών με τακτική σεξουαλική δραστηριότητα και μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια. Οι γυναίκες αυτές δεν βρίσκονταν σε κάποια σταθερή σχέση, ας κρατήσουμε αυτό το σημείο.

Οι ερευνητές τις ρώτησαν γιατί προσποιούνται τον οργασμό και οι τέσσερις κορυφαίες απαντήσεις τους ήταν:

1. Αλτρουιστική εξαπάτηση: οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώσει ότι πέτυχε τον σκοπό του και τις ικανοποίησε, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Πρόκειται για την κλασική αιτία των γυναικών που επιθυμούν να προστατεύσουν τον ανδρικό ρόλο στο σεξ, και βέβαια τον ανδρικό εγωισμό.

2. Φόβος και ανασφάλεια: οι γυναίκες επιθυμούν να αποφύγουν ενδόμυχα τα αρνητικά συναισθήματα σχετικά με την εμπειρία του σεξ. Σεξ χωρίς οργασμό σημαίνει αποτυχημένο σεξ και οι γυναίκες φοβούνται ότι ίσως έχουν ένα μέρος της «ευθύνης».

3. Αυξημένη διέγερση: Και να η έκπληξη της έρευνας. Προσποιούμενες οργασμό οι γυναίκες αυξάνουν τα δικά τους επίπεδα διέγερσης καθώς το μυαλό συνδέεται και με την απόλαυση.

4. Διακοπή της πράξης: Η σεξουαλική πράξη δεν δείχνει ελπιδοφόρα μηνύματα ως προς την επιτυχία της, οι γυναίκες πλήττουν και δίνουν έτσι το σήμα της ολοκλήρωσης.