Κάνε αυτά τα 5 πράγματα και θα την έχεις σίγουρη τη μακροχρόνια σχέση!

Μην βιάζεσαι Bιάζεσαι συνεχώς τόσο πολύ που δεν απολαμβάνεις όλα όσα ζεις στο παρόν. Θέλεις να μείνετε μαζί, να παντρευτείτε, να κάνετε παιδιά και δεν απολαμβάνεις αυτό που ζείτε αυτή τη στιγμή και είναι τόσο ξένοιαστο και όμορφο.

Μιλα για τις ανάγκες σου Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις έτσι ώστε ο άλλος να ξέρει πάντα τι σκέφτεσαι και πώς νιώθεις. Αν χρειάζεσαι ένα απόγευμα μόνη σου χωρίς να βρεθείτε απλά πες το και άφησε και στον άλλον το περιθώριο να νιώθει άνετα να το κάνει.

Μην ξεχνάς τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην ξεχνάς τη δουλειά και τα χόμπι σου. Στις αρχές μιας σχέσης είναι λογικό να μπαίνουν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Το ιδανικό για σένα είναι να είστε συνέχεια μαζί. Καλό είναι, όμως, να μην ξεχνάς τους φίλους και την οικογένειά σου. Επειδή είσαι ερωτευμένη και χαρούμενη δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη.

Πέρνα χρόνο μόνη σου Πήγαινε μόνη σου στο γυμναστήριο. Κάνε όλα όσα σου αρέσει να κάνεις μόνη σου. Δεν χρειάζεται πλέον να τα κάνετε όλα μαζί.

Μάθε να λες όχι Αν θέλεις κάποια φορά να βγείτε οι δύο σας-χωρίς παρέα-καλό είναι να πείτε αυτό που θέλετε. Πείτε όχι όποτε νιώθετε ότι το θέλετε χωρίς να φοβάστε την αντίδραση του άλλου.