Φρέσκα νέα γύρω το σεξ!

Οι γυναίκες σήµερα είναι πιο µπερδεµένες από ποτέ γύρω από το σεξ και έχουν απορίες που ούτε καν φαντάζονταν ότι υπάρχουν.

Να ποιες ερωτήσεις ακούν συχνά οι sex experts, καθώς και οι απαντήσεις τους. Για να µην τρέχεις εσύ πίσω από τις νέες (σ)τάσεις, αλλά οι νέες (σ)τάσεις να ακολουθούν εσένα!

Τι είναι τελικά αυτό το edging που ακούω συνέχεια;

Το edging είναι να φέρνεις τον εαυτό σου στο χείλος του οργασµού (µόνος σου ή µε παρτενέρ) και να σταµατάς ακριβώς πριν από την κορύφωση, κάνοντάς το ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήµατα αυτής της µεθόδου επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα από µια νέα µελέτη, η οποία οδηγήθηκε στο συµπέρασµα ότι το edging µπορεί να κάνει τον οργασµό πιο έντονο. Θα χρειαστούν µερικές προσπάθειες µέχρι να το πετύχεις αλλά τι καλύτερο έχεις να κάνεις το απόγευµά σου;

Είναι λάθος να φαντασιώνοµαι ότι είµαι υποταγµένη;

Καθόλου! Αλλά τέτοιου είδους φαντασιώσεις µπορούν να σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο πρίγκιπας του παραµυθιού θα σου προσφέρει τον πιο σούπερ ντούπερ οργασµό της ζωής σου και δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι. Η ιδέα βέβαια ότι ο άντρας είναι ο µόνος υπεύθυνος για την ευχαρίστησή σου µπορεί να σου δηµιουργηθεί ανεξάρτητα από το είδος των φαντασιώσεων που έχεις και όλοι οι ειδικοί συµφωνούν ότι δεν πρέπει να τα αφήνεις όλα πάνω του. Οπότε κατά τη διάρκεια του σεξ φρόντισε να συµµετέχεις. Μπορείς να αυνανιστείς, να χρησιµοποιήσεις δονητή, ή και να του ζητήσεις ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις. Αυτά τα πράγµατα άλλωστε είναι δούναι και λαβείν.

Γιατί δεν µπορώ να φτάσω σε οργασµό;

Πρέπει να ανοίξεις τους διαύλους επικοινωνίας και να πεις στον σύντροφό σου τι χρειάζεσαι για να φτάσεις σε οργασµό. Η υπερπροσφορά του πορνό έχει δώσει στους άντρες λάθος πρότυπα για το πώς να κάνουν τις γυναίκες να ολοκληρώνουν. Στις sex movies το µόνο που χρειάζεται είναι µεγάλα προσόντα και συνεχής ώθηση. Πόσοι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες µπορούν να φτάσουν σε οργασµό µε τον ερεθισµό της κλειτορίδας; Δυστυχώς λίγοι. Έτσι οι γυναίκες δεν µαθαίνουν πώς να ερεθίζονται και οι άντρες δεν ξέρουν τι εκείνες απολαµβάνουν.