Κι όμως! Υπάρχει καλό και κακό σεξ…. Μάθε τα διάφορα είδη της σεξουαλικής πράξης και ποια αρέσουν στις γυναίκες!

Έρευνα που έγινε από Αμερικανούς επιστήμονες έδειξε πως για τις γυναίκες, το χειρότερο σεξ είναι το καταναγκαστικό. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν καθόλου το σεξ, όταν ο σύντροφος τους τις πιέζει.

Το 25% των γυναικών είπε πως το χειρότερο σεξ για αυτές είναι το kinky. Αν και ξέρουν τι είναι το kinky σεξ, λένε πως δεν θέλουν καν να το δοκιμάσουν με τον σύντροφο τους.

Από τα χειρότερα είδη σεξ για τις γυναίκες είναι και κουρασμένο σεξ. Αυτό δηλαδή που κάνουν όταν είναι κουρασμένες από όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας.Στην κατηγορία με τα χειρότερα είδη σεξ είναι κι αυτό που γίνεται μετά την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και αυτό που γίνεται από ενοχές. Όταν δηλαδή κάνουν σεξ με τον σύντροφο τους επειδή έχουν τύψεις για κάτι.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα είδη σεξ για τις γυναίκες;Η έρευνα έδωσε κι αυτή την απάντηση:

Οι γυναίκες είπαν ομόφωνα πως το καλύτερο σεξ είναι αυτό της επανασύνδεσης. Μάλιστα, μια στις τρεις είπε πως το σεξ μετά από ένα τσακωμό με τον σύντροφο τους είναι το καλύτερο. Στη δεύτερη θέση με τα καλύτερα είδη σεξ για τις γυναίκες είναι αυτό που γίνεται μέσα στη νύχτα.