Αυτές είναι οι must ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

To πρώτο ραντεβού για ένα ζευγάρι είναι ένα είδος σκαναρίσματος και ελέγχου για το τι θα ακολουθήσει.Πρώτα από όλα γνωρίζεσαι με τον άλλον και καταλαβαίνεις αν σου κάνει ή όχι. Θα μου πεις υπάρχουν ζευγάρια που το καταλαβαίνουν μετά από δύο μήνες ότι δεν ταιριάζουν. Έχεις δίκιο θα σου απαντήσω αλλά γιατί να μην κάνεις κάποιες ερωτήσεις – κλειδιά που θα μάθεις πράγματα γι αυτόν; Οπότε έχει κατά νου να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις για να τον ψυχολογήσεις λιγάκι:

1. Έχεις αδέρφια; Ερώτηση κλειδί αφού θα σου ανοιχτεί και θα σου μιλήσει για την οικογένεια του έχει, δεν έχει αδέρφια. Επιπλέον είναι και ένας τρόπος να καταλάβεις αν είναι και λίγο κακομαθημένος και λίγο «μαμάκιας» και δεν τους θέλουμε τέτοιους.

2. Πες μου μια επιθυμία σου. Τώρα αν σου πει ότι σε λίγα χρόνια θέλει να πάει να μείνει μόνιμα σε ένα χωριό στην άκρη του κόσμου όπου θα έχει τις κατσικούλες του τις οποίες θα αρμέγει η γυναικούλα του..κάντο λίγο εικόνα να αρμέγεις τις κατσίκες…μόλις έγινες καπνός!

3. Πότε χώρισες; Πρόσεχε η ερώτηση αυτή είναι πολύ σημαντική ειδικά αν χώρισε πρόσφατα δεν είναι απίθανο να ξαναγυρίσει

4. Ποια ήταν η πιο μακροχρόνια σχέση σου; Έτσι μαθαίνεις τι συμβαίνει στον ερωτικό τομέα. Είναι από τους άντρες γεννημένους εργένηδες ή ζητά δέσμευση;

Καλό είναι να αποφύγεις ερωτήσεις τύπου:

1. Σκέφτεσαι να παντρευτείς σύντομα; Θα σε περάσει για νυμφομανή

2. Ποια είναι η άποψη σου για τα παιδιά; Εδώ δεν ξέρει τι θα κάνει αύριο θα σου πει για παιδιά.

3. Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια από τώρα; Το πιθανότερο είναι να σου πει με μια σταθερή δουλειά και ένα ακριβό αυτοκίνητο. Αν περιμένεις να σου πει με γυναίκα και πέντε – έξι κουτσούβελα να χοροπηδούν το πρωί τρώγοντας μαρμελάδα και η μόνη τους έννοια είναι να μη πέσει η μαρμελάδα στο πάτωμα μάλλον βλέπει πολλές διαφημίσεις.