Ποτέ δεν είναι αργά για να τον εντυπωσιάσεις! Δες τον τρόπο!

Ο αντρικός οργασμός μπορεί να μην είναι το ίδιο έντονος με έναν γυναικείο πολλαπλό οργασμό, που οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να του χαρίσεις έναν οργασμό πολύ πιο απολαυστικό από τους συνηθισμένους!

Υπάρχουν λοιπόν μερικά ψυχολογικά, συναισθηματικά και σωματικά στοιχεία, που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του οργασμού του. Κάθε άντρας όπως είναι φυσικό είναι διαφορετικός, αλλά οι 4 συμβουλές, που ακολουθούν, θα αυξήσουν την ένταση της σεξουαλικής του κορύφωσης και του δικού σου συντρόφου.

1. Πρέπει να ξέρεις πότε… έρχεται!
Μέσα από τις συνευρέσεις σας προσπάθησε να καταλάβεις τα σημάδια που αποκαλύπτουν πως φτάνει η κορύφωσή του. Αλλάζει η φωνή του; Γίνεται ξαφνικά σιωπηλός; Αλλάζει η έκφραση στο πρόσωπό του; Αναπνέει πιο βαθιά; Αν μπορείς να καταλάβεις ότι έρχεται ο οργασμός του θα μπορείς να τον μετατρέψεις σε πιο απολαυστικό στα δευτερόλεπτα που θα ακολουθήσουν.

2. Μίλησέ του
Αυτή την πληροφορία που θα σου αποκαλύψουμε μάλλον δεν την είχες φανταστεί. Ένα πράγμα που μπορεί να κάνει τον οργασμό του περισσότερο έντονο είναι να του συμβεί απροσδόκητα, μια στιγμή που δεν το ήθελε και απλά δεν μπορούσε να το σταματήσει. Πες του κατά τη διάρκεια της επαφής σας πόσο πολύ θες να του συμβεί. Να του συμβεί ΤΩΡΑ. Αυτή τη στιγμή. Ενημέρωσέ τον πόσο σέξι είναι όταν τελειώνει. Το ότι σου αρέσει να φτάνει στην κορύφωση θα τον βοηθήσει να «απελευθερωθεί» με έναν τρόπο που σε άλλες συνθήκες δεν θα το έκανε.

3. Πες του «τώρα»
Για να είμαστε απόλυτα σαφείς δεν χρειάζεται να ξεσκονίσετε το Κάμα Σούτρα για να του προσφέρεις έναν οργασμό, που θα θυμάται για καιρό. Είναι πάντα οι μικρές λεπτομέρειες και το στοιχείο του αιφνιδιασμού που τον κάνουν να τρελαίνεται. Με αυτό στο μυαλό σου σου λέμε την παρακάτω συμβουλή. Τη στιγμή που θα νιώσεις πως έρχεται πες του πόσο πολύ θες να κορυφώσει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου. Οι άντρες (συνήθως) δεν παίρνουν την πρωτοβουλία να ολοκληρώσουν… κάπου κοντά σου αν δεν τους το επιτρέψεις εσύ. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να του πεις που θες να ολοκληρώσει λίγο πριν. Η σκέψη θα τον τρελάνει.

3. Άγγιξέ τον…
Ξέρεις ποιο σημείο είναι παραμελημένο στο αντρικό σώμα; Τα οπίσθιά του. Κατά τη διάρκεια που θα ολοκληρώνει πιάσε τον από αυτό το συγκεκριμένο «ζουμερό» σημείο του και τράβηξέ τον πιο κοντά σε σένα. Είναι ένας τρόπος να του πεις «το θέλω πολύ» χωρίς να πεις απολύτως τίποτα.

4. Κάνε του παιχνίδια
Όσο περισσότερο διαρκεί το παιχνίδι τόσο πιο έντονα κλείνει η αυλαία! Τι εννοούμε; Προσπάθησε να κρατήσεις σε διάρκεια την επαφή σας αρκετά ώστε να φτάσει η απόλαυσή του στο μάξιμουμ, αλλά όχι υπερβολικά πολύ για να μην χάσει τον ρυθμό του. Τη στιγμή που η ένταση σας αυξάνεται τότε μπορείς εσύ να τον σταματήσεις για να ξεκινήσετε ξανά σε λίγα δευτερόλεπτα. Θα τον κάνεις έτσι να ξεχάσει και το όνομά του! Αυτό δε θες;