Yπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ή μήπως από ζευγάρι καταντήσατε απλοί συγκάτοικοι!

Τη νιώθεις την αλλαγή. Κάτι έχει αλλάξει και δεν είστε όπως παλιά. Αλήθεια, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ή μήπως από ζευγάρι καταντήσατε απλοί συγκάτοικοι.

1.Kοιμάστε χώρια όλη την ώρα
Και δεν μιλάμε φυσικά για ξεχωριστά κρεβάτι απλά, μιλάμε για ξεχωριστό ύπνο διαρκώς. Ο ένας στον καναπέ, ο άλλος στο δωμάτιο των παιδιών, ο ένας κοιμάται από δω, ο άλλος από κει, κάθε νύχτα. Και δεν είναι τόσο ο ύπνος ως ύπνος, αλλά η αγκαλιά, οι δυο κουβέντες που θα σας φέρουν κοντά και που τις έχετε χάσει.

2. Κάνετε σεξ σπάνια
Και δεν είναι μόνο ότι δεν κάνετε σεξ, ούτε το σκέφτεστε, ούτε το βάζετε στο πρόγραμμα, ούτε το έχετε στο πλάνο, ούτε το συζητάτε και ούτε σας λείπει.

3. Περνάτε αρκετό χρόνο χώρια μέσα στο ίδιο σπίτι
Δεν είναι ότι δεν συμπίπτουν τα προγράμματά σας ή ότι δεν βρίσκεστε συχνά στο ίδιο σπίτι. Ακόμα κι όταν είστε μαζί, δράτε χώρια, χωρίς καθόλου ουσιαστικό κοινό χρόνο. Ο ένας στον υπολογιστή, ο άλλος στην τιβί, ο ένας στο σαλόνι, ο άλλος στην κουζίνα!

4. Δεν έχετε όρεξη ούτε να καυγαδίσετε!
Όταν έχετε φτάσει να μην έχετε κανένα ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, σε βαθμό που να μην σας εκνευρίζει τίποτα και να ,μην έχετε όρεξη ούτε να καυγαδίσετε, όχι μόνο έχετε χάσει το πάθος σας αλλά είστε σε κακό σημείο. Κατά ένα τρόπο, οι καυγάδες νοηθούν να κρατάμε αυτή τη φλόγα, αυτό το «με εκνευρίζεις αλλά σε αγαπάω».

5. Μπορείτε άνετα να κάνετε τα πιο αντιρομαντικά πράγματα ο ένας μπροστά στον άλλο
Ακόμα και στην άνεση που έχει ο ένας με τον άλλο, πρέπει να υπάρχει μια κόκκινη γραμμή. Το να πέρδεσαι μπροστά του χωρίς φόβο, να σε βλέπει με την τρίχα κάγκελο και να τον αφήνεις να ρεύεται, να ξύνει τη μύτη του και μπροστά σου, είναι σαφές πως έχετε ξεπεράσει το σημείο αγάπης και είστε απλοί και αηδιαστικοί συνάδελφοι.

6.Οι συζητήσεις που κάνετε δεν είναι ουσίας.
Έχεις καιρό να τον ρωτήσεις πώς πέρασε στη δουλειά και έχει καιρό να σε ρωτήσει αν περνάς καλά κι αν έχεις κάτι που σε απασχολεί. Οι συνήθεις συζητήσεις σας περιορίζονται στο αν έχετε φαγητό για αύριο και τι φαγητό έχετε.

7. Έχετε σταματήσει να τσεκάρετε ο ένας τον άλλο.
Στις καλές σχέσεις, τα ζευγάρια μιλούν μέσα στην ημέρα και τσεκάρουν πως είναι και τι τους συμβαίνει. Και δεν λέμε να μιλάμε εκατό φορές τη μέρα όπως όταν ήστασταν μαζί στο ξεκίνημα της σχέσης αλλά αν φτάνετε να περνά ολόκληρη η μέρα χωρίς να επικοινωνήστε, τα πράγματα είναι σοβαρά.

8. Δεν είστε ο ένας, προτεραιότητα για τον άλλο
Αν η σχέση μεταξύ σας, έρχεται πάντα τελευταία μετά τα παιδιά, τη δουλειά, το νοικοκυριό, τα χόμπι, μάλλον δεν υπάρχει σχέση.