Φεύγει από το σπίτι σου, κλείνεις την πόρτα και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως το σεξ σας ήταν υπέροχο. Όχι, υπέροχομοναδικό. Όχι απλώς μοναδικό… αξέχαστο… Πες το ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής σου.
Ναι, με αυτό το παιδί που γνώρισες πριν λίγο καιρό, που δεν ήταν καν το στιλ σου, που δεν φαντάστηκες ποτέ πως οι συνευρέσεις σας θα κατέληγαν να θυμίζουν σκηνές από ταινία.
Το λες  και το ξαναλές στις φίλες σου μέχρι που βαρέθηκαν και εκείνες να το ακούν. Ανυπομονείς να τον ξαναδείς όποια ώρα της μέρας αρκεί να είστε σπίτι.
Αν η μισή επιτυχία μιας σχέσης είναι το σεξ τότε η απόλυτη επιτυχία στο σεξ είναι η χημεία. Και από αυτή έχετε μπόλικη. Ταιριάζουν τα ερωτικά σας θέλω, οι προτιμήσεις σας, τρελαίνεστε στην ιδέα του σεξ σας… Αλλά μόλις τελειώσει;

Τα κοινά σας περιορίζονται πάνω στο κρεβάτι και κάτω από τα σεντόνια. Οι συναντήσεις σας περιλαμβάνουν μονάχα μια δραστηριότητα πιθανόν γιατί αυτή υπερτερεί μιας συζήτησης και ενός καφέ. Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα να θέλεις έναν άντρα για σεξ γιατί απλώς είναι πολύ καλό για να το αφήσεις.
Το γιατί ταιριάζεις στο σεξ μαζί του δεν μπορούμε να στο εξηγήσουμε. Η χημεία μεταξύ δύο εραστών είναι ένα συστατικό μαγικό και εντελώς ανεξήγητο.

Στην ερώτηση, όμως, αν το υπέροχο σεξ είναι αρκετό για να κρατήσει μια σχέση είναι μάλλον «όχι». Η σχέση χρειάζεται επικοινωνία, σεβασμό, κοινά ενδιαφέροντα, συμβατότητα, συναίσθημα και πάνω από όλα τη διάθεση και των δύο για μια αφοσιωμένη σχέση.
Το σεξ από μόνο του ακόμα και αν είναι το καλύτερο και για τους δύο δε φτάνει ποτέ για να κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί. Αρκεί για να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές, αλλά όχι μια καθημερινότητα.