Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου σημαντικού ματς της χρονιάς, και ο Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την ευρωπαϊκή βραδιά της Λεωφόρου κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, και είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Ωστόσο, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του πλην του ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Πράνιτς, καθώς ο Νάνο δε θα βρίσκεται καν στην αποστολή. Στο θέμα προπονητή δήλωσε πως ο Στιλ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, «δείχνοντάς» τον για το βασικό σχήμα.

Στην άμυνα οι επιλογές είναι σίγουρες με τους Βέμερ στο δεξί άκρο, Πράνιτς στο αριστερό και Σάντσεθ-Ταυλαρίδης το δίδυμο στο κέντρο, οι οποίοι ωστόσο δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο φιλικό προ ημερών με την Ουντινέζε. Στην επίθεση οι Μπεργκ και Καρέλης δεν κουνιούνται από το αρχικό σχήμα. Επομένως, το θέμα είναι στα χαφ, αφού δεν ξέρει εάν θα χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής και ένας εκ των Λαγού και Ατζαγκούν δίπλα στους Ζέκα και Νίνη.