Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο

Η εθνική Ελλάδος ηττήθηκε γαι δεύτερη φορά από τους ερασιτέχνες των Φερόε, με 2-1 σκορ αυτη τη φορά και έμεινε οριστικά εκτός Euro 2016.

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις και να σχολιάσεις μετά από μια τέτοια ντροπιαστική ήττα, αλλά και εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που είχε κορυφαίο παίχτη τον τερματοφύλακά της, Ορέστη Καρνέζη.

Στο πρώτο μέρος οι ψαράδες, οι ταξιθέτες ή ότι άλλο επαγγέλονται οι άνθρωποι -καλά να “ναι- έβαλαν ένα γκολ, ενώ έχασαν και τρεις κλασικές ευκαιρίες. Το γκολ πέτυχε ο Χάνσον στο 32′, μόλις ένα λεπτό μετά από δοκάρι του Μήτρογλου που είναι σκιά του Κουμανταράκη, όχι του εαυτού του.

Στο δεύτερο μέρος οι διεθνείς μας πίεσαν, έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κονέ, Μήτρογλου και Καρέλη, ενώ μας ακυρώθηκε σωστά γκολ στο 60′ καθώς ο Τοροσίδης έσπρωξε τον αντίπαλό του. Στο 70′ ήρθε το δεύτερο «μπουκέτο», γιατί χαστούκι δεν το λες, από τον Όλσεν και το μόνο που κατάφερε η εθνική ομάδα ήταν να μειώσει στο 84′ με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Πιο κάτω από τα Τάρταρα δεν έχει.

Οι συνθέσεις:

Ν. ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12′ λ.τ. Ντάβιντσεν), Χολστ (74′ Φερό), Βατνχάμαρ, Έντμουντσον (90+2′ Γιόνσεν), Χάνσεν.

ΕΛΛΑΔΑ (Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος (46′ Νίνης), Κονέ (81′ Φούντας), Καρέλης, Φετφατζίδης (71′ Κολοβός), Μήτρογλου.