LIVE: ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ένατο Final 4 της ιστορίας του την ΤΣΣΚΑ για τα ημιτελικά της γιουρολίγκ και θέλει να αποκλείσει για δεύτερη φορά τους Ρώσους, όπως δύο χρόνια πριν όταν και κατέκτησε το τρόπαιο εναντίον τη Ρεάλ στον τελικό. Ετοιμοπόλεμες οι δύο ομάδες με το Λοτζέσκι να ξεπερνάει τον πόνο στην κοιλιά για τον Ολυμπιακό και το Φριτζόν να επιστρέφει μετά από δύο μήνες για την ΤΣΣΚΑ.

Παντάδα ΤΣΣΚΑ: Τεόντοσιτς, Γουίμς, Κιριλένκο, Βοροντσέβιτς, Καούν

Πεντάδα Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Σπανούλης, Ντάρντεν, Πρίντεζης, Ντάνστον

Έναρξη αγώνα

Τέλος πρώτης περιόδου: 20-17

Ντέρμπι με τα όλα του στο ξεκίνημα ο πρώτος ημιτελικός της γιουρολίγκ με το Σπανούλη να είναι καλά κλεισμένος από το Δημήτρη Ιτούδη και την ΤΣΣΚΑ να εκτελεί από νωρίς βολές. Το παιχνίδι έχει πολύ «ψωμί» ακόμα.

Έναρξη δεύτερης περιόδου

Τέλος ημιχρόνου: 36-35

Η ΤΣΣΚΑ προηγείται με μόλις έναν πόντο του Ολυμπιακού με το Βασίλη Σπανούλη να συνεχίζει να είναι εκτός ρυθμού, εξαιτίας της πολύ καλής άμυνας του Ιτούδη επάνω του και οι Ρώσοι συνεχίζουν να εκτελούν βολές. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκτελέσει μόλις 2 βολές, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι 18(!). Παρολαυτά οι Πειραιώτες έχουν μείνει στον ένα μόνο πόντο πίσω και δεν μπορεί να μη σκοράρει ο «Kill Bill» στο δεύτερο ημίχρονο. Η αποκάλυψη της αναμέτρησης έως τώρα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έχει πετύχει 9 πόντους και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά επάνω στον Κιριλένκο. Πρώτος σκόρερ ωστόσο είναι ο Πρίντεζης με 11 πόντους (5/5 σουτ).

Έναρξη τρίτης περιόδου

Τέλος τρίτης περιόδου: 51-47

Στον ίδιο ρυθμό ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ να προηγείται με μικρή διαφορά, το Σπανούλη να μην έχει πετύχει ούτε ένα καλάθι και γενικώς τα λάθη να γίνονται με ευκολία από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Έναρξη τέταρτης περιόδου

Τέλος αγώνα: 68-70

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Ολυμπιακό που κατάφερε με έναν καταπληκτικό Σπανούλη στην τέταρτη περίοδο που απέδειξε ακόμα μια φορά πως είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης που παίζει στην Ευρώπη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέτυχε σημαντικότατα τρίποντα με απίστευτο βαθμό δυσκολίας και έστειλε για ακόμα μια φορά την ΤΣΣΚΑ στο σπίτι τους. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να μάθουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στον τελικό από τις Ρεάλ και Φενερμπαχτσέ, αλλάστην τελική μικρή σημασία έχει, αφού εκεί θα έιναι ο Βασίλης Σπανούλης.