Θετικά μηνύματα από Καλάθη στον Παναθηναϊκό

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται σε λίγο καιρό να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει έδαφος.

Ο ομογενής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, διότι όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από τους Γκρίζλις, αφού στο Μέμφις ανανέωσαν τον Ούντριχ που αγωνίζεται στην ίδια θέση μς τον Έλληνα διεθνή, ενώ υπάρχουν και ο βασικός Κόνλεϊ και οι Ρας Σμιθ και Άντριου Χάρισον.

Για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια πρόταση από το NBA που να καλύπτει τα «θέλω» του πόιντ γκαρντ είτε από οικονομικής απόψεως, είτε από άποψη ρόλου και χρόνου συμμετοχής, με αποτέλεσμα ο πρώην παίχτης του «τριφυλλιού» να εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, με τους «πράσινους» να φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού συμφωνεί με την απόκτηση του Καλάθη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ληφθούν αποφάσεις για τους υπόλοιπους στόχους. Ο Σέρβος τεχνικός είναι στην Αθήνα από την Κυριακή, την Πέμπτη το βράδυ έρχονται οι συνεργάτες του, Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ, ενώ την επομένη θα βάλουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας. Ο Τζόρτζεβιτς θέλει να διευθετήσει τα μεταγραφικά το ταχύτερο δυνατό, αν και θα είναι σε ανοικτή γραμμή με την Αθήνα και στο διάστημα που θα προετοιμάζει την εθνική Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ (η προετοιμασία αρχίζει στις 15 Ιουλίου).