Σοκάρει ο Μουρατίδης: «Έχασε» από ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ το αγόρι που είχε ως «παιδί» του

Το τίμημα που πλήρωσε, το παιδί που δεν έκανε και το «παιδί» του που έχασε.

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει για πρώτη φορά για μια άγνωστη δραματική πτυχή της ζωής του. Εξηγώντας τους λόγους που δεν έκανε ένα παιδί, τους θανάτους παιδιών φίλων του που τον λύγισαν αλλά και το τίμημα της οικογένειας που πλήρωσε στο βωμό της καριέρας. Σε συνέντευξή του στο govastileto.gr δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ναι αυτή την στιγμή που μιλάμε θα ήθελα να έχω ένα παιδί. Μπορεί σε δυο ώρες να μην ήθελα..Αλλά υπάρχουν στιγμές που λέω, το έχασες αυτό το παιχνίδι και άλλες που λέω, τυχερός που έχεις γλιτώσει από όλα αυτά. Γιατί δεν είναι μόνο ευχάριστα στο να έχεις ένα παιδί. Εμπεριέχει και πάρα πολύ δράμα, το να έχεις οικογένεια και σπίτι. .Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είχα ένα παιδί και… Ενός κολλητού μου φίλου για παράδειγμα τον έφτασε το γιο του 20 χρονών, καβάλησε το μηχανάκι και σκοτώθηκε. Ε δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Ενός άλλου φίλου μου πέθανε ο γιος του με την σύριγγα στο χέρι. Δεν θα το άντεχα αυτό», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουρατίδης.
Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πόσο του στοίχισε ο θάνατος του αγοριού από το παιδικό χωριό SOS που το είχε υπό την επιτήρησή του και δεν κατάφερε να το σώσει από την μάστιγα των ναρκωτικών.
«Βέβαια η αλήθεια είναι πως το πέρασα ψυχολογικά αλλά όχι με δικό μου βιολογικά παιδί αλλά ένα παιδί από το παιδικό χωριό SOS το οποίο το είχα υπό την επιτήρηση μου, ήταν 18 χρονών, τον είχα βάλει και σε δουλειές, σε ραδιόφωνο, και έφυγε από υπερβολική δόση…», είπε στο govastileto.gr ο Νίκος Μουρατίδης.
«Ναι το ότι δεν έκανα οικογένεια είναι το νούμερο ένα τίμημα που πλήρωσα. Αφοσιώθηκα τόσο πολύ στην καριέρα, παρασύρθηκα, γιατί όπως μπορείς να δεις είμαι λαίμαργος και εξωστρεφής σε όλα μου, που ήθελα και άλλο και άλλο