3ο BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 3ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 από την Πέμπτη 14 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαϊου 2015, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου. 

Στο bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους.

Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.

Tα παιδιά που θα επισκεφτούν με τους γονείς τους το Bazaar βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του graphic novel «Αϊβαλί» του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 8 έως 12 ετών.

Στο πλαίσιο του 3ου Bazaar βιβλίων το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη θα διαθέτει στο χώρο του bazaar μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές αντικειμένων και χαρτικών με έκπτωση από 40% μέχρι 70%.

Εκτός από αυτές τις προσφορές, την Κυριακή 17 Μαΐου, που συμπίπτει με την τελευταία μέρα του Bazaar, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, θα διαθέτει όλα τα αντικείμενα με έκπτωση 10% και στα Μέλη του Μουσείου Μπενάκη με έκπτωση 20%.

Clipboard01_2015_5_14_13_47_56_b2