Πως από αλήτη θα τον κάνεις παιδί για σπίτι!

Οι άντρες δεν βγαίνουν με οδηγίες χρήσεως (κακό αυτό για εμάς) και δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου βγει αλήτης ή παιδί για σπίτι. Και αν εσύ ερωτευτείς τον αλήτη και θέλεις να τον κάνεις παιδί για σχέση και να τον φέρεις στα νερά σου και δεν σου βγει, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να«κολλάνε» με άντρες που δεν πρέπει και έπειτα ζουν το δράμα τους και το χειρότερο τους αρέσει κιόλας.

Αν γνώρισες, λοιπόν, και εσύ τύπο, όπου δεν θέλει δεσμεύσεις, πουλάει τρέλα και γενικά κάνει τη ζωή του, πράγμα τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλεις εσύ, να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να τον αλλάξεις. Ένας άνθρωπος παίρνει απόφαση να αλλάξει τη στιγμή που το επιλέγει ο ίδιος, όποιος και αν προσπαθήσει να τον πείσει για να αλλάξει δεν θα τα καταφέρει, και φυσικά μην ξεχνάς ότι όλα είναι θέμα χημείας.

Ο όρος «καπάτσα» για την γυναίκα δεν υπάρχει ούτε συνταγή φυσικά για να τον κάνεις παιδί για σπίτι, αν δεν θέλει. Κάποιες μικροβελτιώσεις μπορεί να δεχθεί, αλλά και πάλι ούτε θα τον χαροποιήσουν ιδιαίτερα ούτε θα τις κάνει χωρίς να πιεστεί. Και τελικά να δεχθεί μην χαίρεσαι να πανηγυρίσεις, γιατί το μπαμ θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο και μετά θα προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Αλλά έτσι είναι ο έρωτας, ένα παιχνίδι που μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις και αν χάσεις πρέπει να παραδεχθείς την ήττα σου και να αποχωρήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Τελικά, όμως, μία είναι η συνταγή για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του και ίσως να καταφέρεις να τον αλλάξεις λίγο… να είσαι ο εαυτός σου! Μόνο έτσι θα σωθεί η κατάσταση και εσύ θα βγεις κερδισμένη. Φυσικά, όμως, να ξέρεις πως όσο θέλεις εσύ να τον αλλάξεις άλλο τόσο θέλει και αυτός να αλλάξει εσένα.
Όλα είναι θέμα timing τελικά και το happy end δεν θα αργήσει να έρθει!