Νέα εξέλιξη στην ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ της γνωστής παρουσιάστριας: Βρέθηκε ο δράστης (εικόνες)

Μετά την απαγωγή, η απόπειρα ανθρωποκτονίας και το «ευχαριστώ».

H απαγωγή της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένα χρόνο μετά αυτής, και πριν από λίγους μήνες, την ώρα που έμπαινε στα αμάξι της στο γκαράζ του σπιτιού της, άρχισε να δέχεται πυρά από αγνώστους.
«Τόσους μήνες μετά τα όσα μου έχουν συμβεί και αφού απαιτήθηκαν επιλεγμένες και δύσκολες κινήσεις, ομολογώ, ότι ξαφνιάστηκα ευχάριστα από την συμπεριφορά ενός ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.
Και για την ακρίβεια αναφέρομαι στον ανώτατο αξιωματικό που το γραφείο του βρίσκεται (δικαίως) στον ανώτατο όροφο της ΓΑΔΑ, αφού έχει κατορθώσει να συνδυάσει πολλά πράγματα, όπως γνώση, επαγγελματική αρτιότητα, αποτελεσματικότητα αλλά και ανθρωπιά, που περιλαμβάνει την ντομπροσύνη.
Ο λόγος για τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστράτηγο Μάνο Σφακιανάκη, ο οποίος προσπερνώντας διάφορες ¨τρικλοποδιές¨ έφερε σε πέρας την ανακάλυψη του αποστολέα του απειλητικού ηλεκτρονικού μηνύματος εναντίον μου, το οποίο λίγο χρονικό διάστημα αργότερα μετουσιώθηκε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Και η ανακάλυψη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, γιατί ο αποστολέας είναι εν ενεργεία ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Στρατηγός απέδειξε, ότι δεν σταματάει ούτε εμπρός στην ¨συναδελφικότητα¨. Κάτι, που, δυστυχώς, δεν κάνουν πολλοί συνάδελφοί του, οι οποίοι με τον τρόπο αυτόν δεν τιμούν την στολή τους και τον βαθμό τους.
Οφείλω δημοσίως να του εκφράσω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για την εργασία που παράγει αλλά και την συμπεριφορά του!» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook η Θάλεια Χούντα.

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ