1 Για να ανατρέψεις ένα σκηνικό σεξουαλικής ρουτίνας, ένα μοτίβο ερωτικής επαφής που επαναλαμβάνεται με ακρίβεια! Νέες στάσεις αφυπνίζουν νέες αισθήσεις και φέρουν νέες ηδονές απογειώνοντας το ερωτικό παιχνίδι!

2 Δοκίμασε νέες στάσεις για να ανανεωθείς αλλά και για ενισχύσεις την σεξουαλική του απόδοση! Άνδρες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στη διατήρηση της στύσης ή στον έλεγχο της εκσπερμάτισής τους, πολλές φορές αναγνωρίζουν πώς συγκεκριμένες στάσεις τους προκαλούν περισσότερο άγχος! Άρα: δοκίμασε καινούριες στάσεις, αναγνώρισε ποια στάση σε/ τον ερεθίζει περισσότερο και ποια λιγότερο και χρησιμοποίησέ τες αναλόγως στην αρχή ή προς το τέλος της ερωτικής επαφής!

3 Για να ανακαλύψεις με τον παρτενέρ σου μια ακόμη στάση που μπορεί να σε οδηγήσει στην οργασμική σου κορύφωση και να απολαύσεις κι εσύ ένα πρωτόγνωρο τελείωμα μέσα από διαφορετικές εικόνες και αισθήσεις! Μην σταματάτε να εξερευνείτε τα σώματά σας και τις ερωτογενείς σας ζώνες!

4 Για να ερεθίσεις περισσότερο το μυαλό σου αλλά και τον παρτενέρ σου! Τα ζευγάρια που συνεχίζουν να πειραματίζονται στο πέρασμα του χρόνου ανανεώνονται συνεχώς ενισχύοντας τη διέγερση του συντρόφου τους, κρατώντας τον σε μια «ερωτική εγρήγορση». Ακόμη, πολλοί άνδρες αποζητούν την πρωτοβουλία της συντρόφου στο ερωτικό παιχνίδι, προσοχή όμως: μην βγεις επιθετική ή απαιτητική σε ότι καινούριο προτείνεις! Σκοπός είναι πάντα η αμοιβαία απόλαυση!