Γιατί οι άντρες με γυαλιά θεωρούνται σέξυ!

Φαίνεται πως έχουν γίνει αρκετά της μόδας και πάλι τα γυαλιά. Οι άντρες, μπορούν να έχουν πληθώρα επιλογών στον σκελετό για τα γυαλιά μυωπίας τους.

Δεν βοηθούν μόνο στην όραση, αλλά προσδίδουν και έναν σοφιστικέ αέρα, που δύσκολα περνά απαρατήρητος από τις γυναίκες.

Δείτε τους 10 λόγους που το 87% των ανθρώπων πιστεύουν πως τα γυαλιά είναι sexy!

1. Γνωρίζουν τα πάντα

Ένας άντρας με γυαλιά φαίνεται πως έχει απίστευτες γνώσεις. Σε μία μελέτη τα άτομα που φορούσαν γυαλιά αποδείχθηκε πως είχαν 14 πόντους περισσότερους σε δείκτη IQ!

2. Καλά παιδιά

Υποσυνείδητα δίνουν την εικόνα του καλού παιδιού. Μπορεί πιθανώς να θεωρούνται και βαρετοί, όμως για μία γυναίκα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον να μετατρέψει ένα καλό παιδί σε…κακό!

3. Προσωπικότητα

Τα γυαλιά λένε πολλά για την προσωπικότητα ενός άντρα. a lot about a man’s personality. Τα Κλασσικά Wayfarer μάλλον σε κάνουν λίγο hipster. Τα χοντρά κοκάλινα σου δίνουν αέρα αυτοπεποίθησης. Οι μεταλλικοί σκελετοί σε κάνουν να δείχνει .

4. Οι φακοί επαφής είναι τόσο παλιομοδίτικοι!

10 reasons why men in glasses are hot

 

…άσε που η εικόνα να τους βγάζεις ή να τους χάνεις είναι μάλλον αξιοθρήνητη.

5. Μοιάζεις με την Miranda Kerr

Το πλεονέκτημα που έχει ο άντρας με τα γυαλιά, είναι πως μπορείς να του τα βγάλεις εύκολα. Αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα πως ο φίλος σου βλέπει ελάχιστα χωρίς αυτά και έτσι μπορείς να»κρύψεις» πιθανές ατέλειες και να δείχνεις άψογη!

6. «Τα παράθυρα της ψυχής»

Τα γυαλιά μπορούν να συνοδεύουν ένα όμορφο ζευγάρι ματιών ιδανικά. Επίσης να εντείνει την σεξουαλικότητα του βλέμματος ή συνολικά του προσώπου, όταν αφαιρεθούν.

7. Καυτά κορίτσια με γυαλιά

Δεν είναι μόνο τα αγόρια, που παίρνουν κάτι θετικό φορώντας γυαλιά. Πολλές είναι οι γυναίκες, διάσημες και μη, που απλά με την προσθήκη ενός ζευγαριού γυαλιών δείχνουν όχι απλά πιο sexy, αλλά πιο καυτές από ποτέ.

8. Φλερτ

Βγάζοντάς τα, αφήνοντάς τα μακριά, ισιώνοντάς τα στην μύτη, δαγκώνοντάς τα…Πολλοί και εύκολοι τρόποι για να φλερτάρεις μία κοπέλα.

9. Ryan Gosling

 

s

10. Johnny Depp

10 reasons why men in glasses are hot