Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα με 3-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τεράστιες αδυναμίες στην άμυνα, εξού και τα τρία (σχεδόν) αμαρκάριστα γκολ των Τούρκων. Στο ματς ούτως ή άλλως ξεκίνησαν δυνατότερα οι αντίπαλοι υποχρεώνοντας το Ρομπέρτο να δείξει τις ικανότητές του, ενώ γρήγορα (11′) πέτυχαν και γκολ με το Σο, όντας ολομόναχος στην περιοχή των Πειραιωτών. Δημιουργικά κάπως τα κατάφερναν οι παίχτες του Σίλβα και από μια καλή προσπάθεια του Φορτούνη, ο Χάρα κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Βολκάν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώτος ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 26′. Ωστόσο τα χαμόγελα κράτησαν για λίγα λεπτά, καθώς στο 32′ ο Φερναντάο έκανε το 2-1 με την άμυνα του Ολυμπιακού να είναι απούσα ακόμα μια φορά. Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Κολομβιανός Πάρντο που λογικά δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, καθώς και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές και οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, ωστόσο το ματς επεφύλασε ακόμα δύο γκολ. Πρώτα τα «καναρίνια» έκαναν το 3-1 με τον Ουιγκάρ στο 65′ με τα γνωστά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και έπειτα οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 3-2 με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 89′.

Οι Πειραιώτες έδειξαν ικανοί στην κόντρα, αλλά φανερά αδύναμοι στην αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να δουλέψουν.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουάκου (46′ Σαλίνο), Μπουχαλάκης (67′ Τζανδάρης), Ζντιέλαρ (46′ Κασάμι), Φορτούνης (67′ Κολοβός), Ντουρμάζ (46′ Ντοσεβί), Πάρντο, Χάρα (73′ Χάρα).

Φενέρμπαχτσε (Περέιρα): Bολκάν, Γιοκχάν (63′ Κάντλετς), Άλβες (63′ Σενέρ), Κιέρ (55′ Μπα), Χασάν Αλί, Σόουζα (63′ Χόλμεν), Τοπάλ (46′ Μεϊρέλες), Ντιέγκο (63′ Ουίγκαρ), Σο (63′ Στοχ), Νανί (63′ Κράσιτς), Φερναντάο (77′ Χακάν).