Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης

Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» αύριο στις 19:30 έχει συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Super League. Μίτσελ και Άγγελος Αναστασιάδης έχουν αρκετούς γρίφους να λύσουν στην σκακιέρα τους, πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους για τις αρχικές 11άδες.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκπλήξεις στην 11αδα του Ολυμπιακού αφού έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες που χρησιμοποίησε κόντα στην Κέρκυρα. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Φουστέρ και Φορτούνης ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη στην άμυνα με τον Αυλωνίτη να παίρνει τη θέση του Μποτία δίπλα στον Αμπιντάλ. Ο Μπενίτες αν και ικανοποίησε με την εμφάνισή του πάντως, δύσκολα θα αφήσει εκτός τον Μήτρογλου ενώ οι μόνοι σίγουροι φαίνεται πως είναι οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντιγκά, Αφελάι, Τσόρι και Μανιάτης.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τα διλήμματα είναι περισσότερα λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γιώργος Τζαβέλλας ως παρτενέρ του Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Αν δεν τα καταφέρει ο 27χρονος αμυντικός, τότε ο Σκόνδρας δείχνει να είναι ο επικρατέστερος αφού ο Τζιόλης ακολουθήσε και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Όσο για τον Αθανασιάδη, θεωρείται πλέον δεδομένη η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο ακραίος επιθετικός Μακ, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.